martes, 26 de junio de 2018

Carla Punzano C.A. Montornès aconsegueix el tercer lloc en el campionat sub-16 Catalunya 23-06-18

Carla Punzano Club d'Atletisme Montornès aconsegueix el tercer lloc en el campionat sub-16 Catalunya 23-06-18

El passat dissabte a Barberá  del Vallès es van celebrar els Campionats de Catalunya de Sub-16,  en els quals l'atleta Carla Punzano va aconseguir la tercera posició en el llançament de Martell. Carla amb un llançament de més de 37 metres no va poder igualar el segon lloc aconseguit en els campionats d'hivern.
El proper dissabte, disputarà els seus primers campionats d'Espanya a Castelló.
Altres resultats als Campionats de Catalunya Sub-16
Paula Gomez, vuitena en javelina i novè lloc als 3000 metres marxa
Izan Ramirez, cinquè lloc als 5000 metres marxa.

Facebook CULIBLANCO

Youtube CULIBLANCO

En Gijón ahir diumenge, es va celebrar els campionants de Espanya de la categoría Sub-18, amb representació de Atletes del club, sense gaire sort.
Sergio Perez va aconseguir el novè lloc en els 800 metres llisos no passant a la final i Israel Ferrón va aconseguir el tretzè lloc en triple salt
Tampoc van tenir sort els nostres atletes en el campionat d'Espanya sub-20,  a Murcia, on el club va estar representat per Miquel Corbera, novè en 3000 metres obstacles, i Ariadna Dominguez onzena en llançament de pes.