Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

viernes, 28 de junio de 2019

La Granollers CUP 2019 d'handbol es juga a Montornès 29 y 30 de juny 2019



La Granollers CUP, un dels tornejos d'handbol base més importants d'Europa, amb més de 5000 jugadors i jugadores, i 350 equips participants a l'última edició arriba aquest cap de setmana a Montornès, a la pista de la carpa polivalent El Sorralet.
Així, el dissabte es jugarà des de les 9 fins les 21.30h i diumenge de les 9 a les 14.30h. Es jugaran fins a 26 partits de les categories infantil i cadet, masculins i femenins, on participaran des d'equips de la comarca, passant per equips del País Valencià, País Basc, Andalusia, Israel, França, Alemanya, entre d'altres procedències.



  Youtube CULIBLANCO





Montornès, que havia demanat a través del Club de Handbol Montornès ser seu de part de la competició, acollirà finalment aquests partits en col·laboració amb l'organització del torneig i degut a canvis de darrera hora per la situació d'onada de calor, que ha obligat a canviar els partits previstos en pistes a l'aire lliure i traslladar-los a seus cobertes de la comarca. La col·laboració de l'Ajuntament i el Club de Handbol Montornès ha permès que Montornès aculli, per primera vegada, partits internacionals d'aquest esport.







                                                         Twitter @CULIBLANCO

                                                         Instagram CULIBLANCO

No hay comentarios: