Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

jueves, 27 de febrero de 2014

Presentació oficial de la 21ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca 26-02-2014


Presentació oficial de la 21ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca 26-02-2014

Dimecres 26 a la tarda s’ha presentat, a l’auditori del Centre Cultural de La Roca del Vallès, la presentació oficial de la 21ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. Han asistit a l’acte més de cent convidats, entre els quals els alcaldes de les quatre poblacions implicades en l’organització de la Mitja, representants de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, patrocinadors, col·laboradors, etc.


Jos Petit, director de cursa de la Mitja, ha presentat l’edició del 2014 com una edició en la que per primera vegada en molts anys es pot repetir recorregut i mateix sostre màxim d’inscripcions (5500 entre Mitja i 6km). En els apartats de la promoció del territori i del compromís social,  es mantenen les aportacions solidàries a Creu Roja i la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers i s’afegeixen la campanya de difusió del dia internacional de la dona i la col·laboració amb projectes d’integració social.



Com a activitats paral·leles, el dissabte dia 8 de març, a més de la Mini Solidària, es celebrarà una mostra de comerç a Montornès del Vallès i un itinerari guiat de història i natura per la Serralada de Marina fins la Torre del Telègraf, a Montornès. El mateix diumenge de la Mitja, el dia 9 de març, es faran visites guiades al jaciment romà de Mons Observans. Els que així ho desitgin, poden participar al concurs de fotografia, que aquest any incorpora el “premi Henkel” per aquelles imatges relacionades amb el principal patrocinador de la Mitja.


En l’apartat esportiu, les atletes destacades de la 21ªMitja seran Mar Juárez, campiona d’Espanya sub23 de 20km i mundialista sub23 a Finlandia 2013, la internacional Montse Mas i la quarta classificada de la Mitja 2013, Montse Carazo. En homes, la Mitja comptarà amb el concurs de Driss Lakhouaja, guanyador entre d’altres de la Cursa del Corte Inglés, la Marató de Barcelona, la Jean Bouin i la Cursa de Sant Antoni. L’acompanyaran en una possible lluita pel primer lloc Ivan Limia, Albert Caballero, Víctor Morente, Carlos Cera i l’incombustible Benito Ojeda.


En els seus parlaments, els representants de Generalitat i Diputació han destacat la importància que tenen proves esportives com la Mitja Montornès per quan, a part de la vessant esportiva, ajuden a cohesionar la societat, generen riquesa pels municipis que les acullen i son exemple de col·laboració entre el sector públic i privat. L’alcalde de La Roca del Vallès, Rafael Ros,  va destacar els 10 anys de col·laboració de l’Ajuntament, des de que la Mitja va ampliar el seu recorregut als quatre municipis, i la vessant solidaria de la cursa.


L’acte va finalitzar amb la tradicional foto de família amb les samarretes de la 21ªMitja, amb les autoritats, patrocinadors i organització.

· 20è aniversari (1994-2014) d’una cursa plenament consolidada i compromesa socialment
· Driss Lakhouaja i Mar Juárez, candidats a guanyar la 21 Mitja.

Foto adjunta cedida entidad (d'esquerra a dreta) 
Rafael Ros - alcalde de La Roca
José A.Montero - alcalde de Montornès
Daniel Laga - Àrea Esports Diputació Barcelona
Santiago Siquier - Representant Territorial de la Sec.General de l'Esport
Driss Lakhouaja
Oriol Safont - Alcalde Vilanova
Antoni Guil - Alcalde Montmeló
Jordi Juncà - Cap de Factoria de Henkel Montornès

@CULIBLANCO

No hay comentarios: