martes, 12 de junio de 2018

Els veterans i el Planter continuen amb la ratxa de medalles per al l Club d'Atletisme Montornès als Campionats de Catalunya

Eva Ruiz tercera posició en 1000 metres marxa

El passat dissabte a Castellar del Vallès es van celebrar els campionats de Catalunya de Sub-10, Sub-12 i Sub-14.
Laia Vives es va proclamar campiona de Catalunya en llançament de javelina categoría Sub-14, a més va aconseguir la tercera posició en llançament de pes, que van completar una gran actuació.

Facebook CULIBLANCO

Youtube CULIBLANCO

Francisco Abellan subcampió de Catalunya en 5000 metres marxa

En la categoria sub-10 Eva Ruiz va aconseguir una magnífica tercera posició en 1000 metres marxa
Altres resultats:
Sub-10
•    Mar Canales, quarta en 60 metres llisos
•    Xavier Flores setè, Eire Mogarde dotzena i Ariadna Serramo quinzena en 1000 metres marxa
Sub-12
•    Pau Caparros, cinquè en alçada

Angelica Esparza tercera clasificada en 5000 metres llisos

Sub-14
•    Laia Farre vuitena en 80 metres tanques
•    Gerard Sanchez setè en 3000 metres marxa.

Maite Juarez campiona de Catalunya en 5000 metres marxa

Diumenge va ser el torn als més veterans a Mollet, amb els següents resultats:
•    Sergi Matas doble campió de Catalunya en 100 metres llisos y 110 metres tanques
•    Maite Juarez campiona de Catalunya en 5000 metres marxa
•    Francisco Abellan subcampió de Catalunya en 5000 metres marxa
•    Sandra Cortes subcampiona de Catalunya en javelina y tercera en 5000 metres marxa
•    Angelica Esparza tercera clasificada en 5000 metres llisos

Laia Vives es va proclamar campiona de Catalunya en llançament de javelina categoría Sub-14