Menu CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO

domingo, 27 de marzo de 2022

Miquel Corbera y Elisabet Martin ganadores de la 27º MITJA Montornès-Montmelo-Vilanova-La Roca 27-03-22



Miquel Corbera (Atletisme Montornès) ganador 21km de la 27º Mitja Montornès masculino



Miquel Corbera y Elisabet Martin ganadores de la 27º MITJA Montornès-Montmelo-Vilanova-La Roca 27-03-22

Aquest diumenge a les 10h s’ha donat el tret de sortida a la 27ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, amb tots els dorsals que s’havien posat a la venda exhaurits des del passat dijous: 1500 atletes.

En un matí d’emocions retrobades, la cursa ha transcorregut sense incidents. Els primers en arribar a la meta han estat els i les atletes que havien triat el recorregut curt, la Cursa de 6km: Eloi Cabezas, del C.Atletisme Montornès, ha guanyat aquesta cursa amb un temps de 18:51. La primera dona en creuar la línia a la Cursa 6km, ha estat Irene Perales (C.At.Canovelles).

Elisabet Martin, del C.A.Granollers ganador 21km de la 27º Mitja Montornès femenina

 



Entre tant, els i les atletes que competien a la Mitja han continuat el camí fins a La Roca. S’ha format un grup al capdavant de la cursa amb tres corredors: Miquel Corbera (Atletisme Montornès), Marc Grajal (Rios Running) i Radouane Nour (C.Atletisme Nou Barris), aquest darrer el guanyador de la darrera edició, que portaven un bon ritme entorn als 03:20 per kilòmetre al pas per Vilanova del Vallès. 

Cap al kilòmetre 12, abans d’arribar al punt de retorn de La Roca del Vallès, Miquel Corbera ha incrementat lleugerament el ritme i ha tret un cert avantatge de cent metres als altres capdavanters. Ha mantingut un ritme entorn als 3 minuts per kilòmetre, augmentant la distància amb els seus perseguidors, i ha arribat en solitari a la meta, amb un temps e 1h8:01, tres minuts per davant del segon classificat, Marc Grajal i quatre minuts per davant del tercer, Radouane Nour. L’atleta del Montornès ha estat així guanyador a la Mitja organitzada pel seu Club, baixant en tres minuts la marca de la darrera edició, i arrodoneix un gran mes, després de proclamar-se campió de Catalunya de Trail running.

Pel que fa a dones, la primera atleta i guanyadora de la Mitja ha estat Elisabet Martin, del C.A.Granollers, amb un temps de 1h27:46. Segona ha estat l’atleta independent Susana Lombardo, amb 1h.30:39, i en tercer lloc Esther Cruz, atleta de la Joventut Atlètica Montcada, amb 1h32:50.

Eloi Cabezas (Atletisme Montornès) ganador 6km de la 27º Mitja Montornès masculino


Tothom ha coincidit en les bones sensacions de proximitat i bon ambient que han significat el retrobament de la Mitja. Els atletes han gaudit d’un matí climatològicament benigne, uns serveis gratuïts nombrosos, tot i els canvis obligats per les mesures de prevenció, i uns regals, com sempre, generosos de la mà de Henkel, principal patrocinador de la Mitja, que també donarà a Creu Roja de Granollers un euro per cada inscrit. A aquesta donació es sumarà un altre euro per cada foto a la carpa de Movimiento Piu: 223 fotografies. La donació es destinarà a accions socials a la comarca, dins els Objectius de Desenvolupament Sostenible que configuren l’eix de la Mitja d’aquesta edició.


Irene Perales (C.At.Canovelles) ganadorea 6km de la 27ª Mitja Montornès femenina

Ara, un cop finalitzada la Mitja, resta la darrera activitat oberta: la neteja de l’entorn de la Mitja, en col·laboració amb l’Ass.Montornès Animal, el proper diumenge dia 3 d’abril.

Els organitzadors volen agrair a tots els atletes, administracions, voluntaris, patrocinadors i col·laboradors l’ajut i col·laboració i haver fet costat al retorn d’aquest projecte que va més enllà de l’esport i els emplaça a trobar-nos novament a la primavera del 2023.

                       

Información Mitja e Imágenes  cedidas

No hay comentarios: